34 persoane ne-au contactat azi, suna si tu acum!
0785 379 687

Cat dureaza sa alegi o firma profesionala de foraje

Poate că v-ați săturat de apa din oraș și căutați să vă instalați bine propria apă? Dacă da, probabil că aveți o serie de întrebări și preocupări. Una dintre preocupările dvs. principale este mai mult decât probabil atunci când vă puteți aștepta să vă de bine și de funcționare.

botine dama

costume de baie

ghete dama

bocanci dama

lenjerie dama

palarie barbatipalarii dama

palarie dama

palari damapalarii dame

palarii dama elegante

pantofi barbati

pijamale bărbați

pijamale dama

rochii elegante

scaun birou

Cât durează o instalare completă a puțului de apă? Deși este adevărat că un puț de apă nu poate fi instalat și complet funcțional în materie de o zi, ai fi surprins de cât de repede poate fi bine să fii și să fugi.

Pre-instalare

Înainte de a merge la forare, există o serie de lucruri care se realizează mult. În primul rând, trebuie să alegeți un loc optim pentru ca puțul să fie plasat. În timp ce ați putea încerca să vă îndepliniți această sarcină, ați fi cel mai bine deservit apelând la profesioniști. Datorită cunoștințelor și experienței lor, pușcașii profesioniști de puțuri vor ști exact unde să plaseze puțul pentru presiunea maximă a apei, siguranța apei și calitatea apei.

Profesioniștii profesioniști vor obține, de asemenea, permisele și licențele necesare pentru găurirea în curtea dumneavoastră. Vor vorbi cu dvs. despre nevoile dvs. specifice de apă și de a obține echipamentul necesar pentru a crea un puț care să se potrivească preferințelor dumneavoastră. Obținerea unei licențe adecvate și inspectarea proprietății pentru o performanță optimă a performanțelor va dura de la o zi la o săptămână.

Instalare

După ce ați obținut permisiunile corespunzătoare și ați găsit locul optim pentru fântână, puteți începe procesul de instalare. Instalarea presupune găurirea unui burghiu de foraj cu diametrul de 5 până la 10 inci prin crusta pământului până când ajunge la undeva peste 100 de picioare sub suprafață. După aceasta, se va introduce o carcasă din oțel lungă pentru a capta apa într-o manieră controlată.

Apoi se adaugă ciment și echipament suplimentar pentru a se asigura că puțul este etanșat și incapabil de a lăsa la îndemâna oricăror contaminanți nocivi. Deși poate fi o surpriză, procesul real de găurire și instalare a puțului durează cel mai puțin timp. Întreaga instalație poate fi finalizată de obicei în 1 sau 2 zile.

Testarea apei

Deși puțul poate fi instalat, acest lucru nu înseamnă că apa este sigură pentru consumul uman. Există un număr de contaminanți care trebuie testați pentru a se asigura că apa din puț este sigură și curată. Dacă utilizați o echipă de profesioniști pentru a vă crea bine, ei vor avea adesea servicii disponibile pentru a ajuta la testarea apei.

Contaminanții testați în apa din puț includ îngrășămintele, scurgeri septice, nitrați și bacterii de fier. Testarea apei va dura de obicei de la 1 la 3 zile, după care puteți trece la partea finală a procesului de creare a puțurilor.

Purificare

După ce a fost efectuată testarea apei, este de obicei necesar ca purificarea apei să aibă loc. Acest lucru este adesea necesar, chiar dacă se consideră că apa este sigură pentru consumul uman. Motivul pentru aceasta este că, în multe părți ale țării, solul este bogat în fier. Solul bogat în fier provoacă adesea o problemă diferită cu fântâna dvs., de la apa mirositoare, până la apa care patăază hainele și multe altele.

Purificarea este de asemenea folosită pentru a înmuia apa tare, făcând-o să se simtă mai plăcută la atingere și, de asemenea, permițându-i să bea cu mai multă ușurință. În total, procesul de purificare durează de obicei în jur de o zi.

Per total

În general, cu toate etapele luate în considerare, va dura de obicei între 1 și 2 săptămâni pentru a avea un nou bine complet și de funcționare. Desigur, în funcție de mai mulți factori, ar putea dura mai mult sau mai mult decât aceasta. Totul depinde de cât de repede puteți să vă asigurați permisele, să vă forați bine, să vă testați apa și să vă purificați apa.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna Acum 0785 379 687